logotyp
XL-BYGG Burträsk

Tjänster

Monterat_Klart_huvudbild.jpg

Du vet väl att du kan få hjälp med allt när du ska byta fönster eller dörr, lägga golv eller tak, fixa förvaringen eller byta garageporten genom vår tjänst Monterat & Klart? Prata med oss så fixar vi det, tillsammans med utvalda hantverkskunder. Råd, montering, material, besiktningar, garantier – ja rubb och stubb – ingår och du får allt på en faktura.

För att alla dina byggprojekt ska löpa på så enkelt som möjligt, erbjuder vi en mängd olika tjänster. Kontakta oss direkt om du har några frågor eller sväng förbi butiken.

 

telephone_directory_100.png

Kontakta oss
 

Monterat & Klart - Så här fungerar det

 • Kontakt

  Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

 • Hembesök

  När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

 • Klar och tydlig offert

  Vi lämnar en offert med pris till dig på arbete inklusive de varor som behövs för att allt ska bli komplett och klart. Du kommer också att se vad ett ROT-avdrag innebär för totalpriset. Offert och genomgång ser vi gärna att vi gör tillsammans. 

 • Startdatum

  På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Självklart städar vi upp efter oss så länge arbetet pågår. Arbetet sker efter gällande branchregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.    

 • Fakturering

  Efter utfört arbete kommer fakturan. Den motsvarar såklart det vi kommit överens om. Vi tar hand om ditt ROT-avdrag. Enkelt och smidigt för dig! 


Tak_140.png Dorr_140.png Golv_140.png UFonster_140.png Forvaring_140.png Gagare_140.png

Förutom tak, fönster, dörr och golv kan vi nu även erbjuda Monterat & Klart för förvaring och garageportar. 


Läs mer om våra nya områden: 

>> Monterat & Kart - Förvaring

>> Monterat & Klart - Garageportar

 

Välkommen!

 

 

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack