logotyp
XL-BYGG Burträsk

Handverktyg - XL-BYGG Burträsk

Filter

LÄS MER
Mångfalden handverktyg är otroligt stor för både proffs och hemmafixare. Hos oss hittar du hammare, mejslar, sågar och vattenpass samt ett hundratal andra artiklar från starka varumärken. Allt för för att du ska kunna uppnå bästa resultat med dina byggprojekt.

Vattenpass - Kvalitet lönar sig

Till exempel ä ett bra vattenpass ett måste. De billigaste modellerna är inte alltid tillförlitliga. Bäst är vattenpass med libeller i båda ändar och som tål att tappas i hårt golv. Kvalitet lönar sig!

Fogsvans - gör det mer lättsågat

En bra fogsvans gör jobbet mera lättsågat. En bra ergonomi är viktigt för ett bra resultat. Handtaget med ergonomisk design minskar ansträngnigen på musklerna och fördelar belastningen i handen samt reducerar vibrationer och minskar risken för att få blåsor i handen betydligt. Handtaget ska ge ett avslappnat grepp.

Mejsel - var rädd om skruvarna

Mejslar med rejäla handtag för jobbet lättare och ger mer kraft i utförandet. Använd alltid rätt mejselstorlek för skruvspåret.

Hammare - rätt hammare för rätt jobb

Hammare med rätt balans och vikt underlättar hammarslagen. En lätt hammare kan svingas snabbare utan att tappa effektivitet och sliter därmed mindre på kroppen. Handtaget ska kännas bra i handen genom ett avslappnat grepp. Ett litet tips till dig som missat spiken med hammaren och gjort ett märke i träet, fukta märket med vatten och träet reser sig igen!

Kniv - ändamålet bestämmer kniven

Det finns ett flertal olika knivar för olika ändamål. Gemensat är att det ska vara ett bra skaft och en slitstark kniv med bra slipade egg. Tänk på att använda skyddshandkskar!

Handverktyg!

Vi har handverktyg som verkligen ger dig bästa möjliga funktion, säkerhet och precision. Verktyg som tål tuffa tag, håller i längden och framförallt känns rätt i handen.

Välkommen till en riktig bygghandel!

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack