logotyp
XL-BYGG Burträsk

Kök

Platseffektiv och hållbar förvaring för köksredskap och porslin

Behovet av förvaring i köket känns oändligt, men det finns kreativa lösningar som kan ge dig den där extra platsen du behöver. Tallrikar, vinglas, finporslin och servetter behöver en plats att höra hemma - kanske också receptböcker? Men eftersom köket ofta blir den naturliga samlingsplatsen för familjen efter en lång dag behöver också kalendrar, mobiler, laddare, hörlurar också trängas om platsen här. Bästa tipsen för att förvara prylar i köket är att hitta outnyttjad väggyta. En annan potentiell förvaringsyta är dörren. När allt annat har en plats kommer det förhoppningsvis också finnas plats för familjen, till och med för att laga mat!

Skapa lugn med köksutrustningen bakom skjutdörrar

Förvaring bakom skjutdörrar skapar massor av förvaringsyta men kan också bli en snygg inredningsdetalj och höja känslan i hela köket. Addera en varm känsla med våra skjutdörrar i trä, eller skapa en skandinaviskt minimalistisk känsla genom att välja släta vita dörrar. Bakom skjutdörrarna får du plats för allt du behöver ha tillgängligt i köket, som handdukar, köksutrustning, syltburkar eller återvinning.

kök_1.jpg

Öppen förvaring ger enkel åtkomst

Om du inte har en hel vägg att använda kan du ändå skapa mindre förvaringsytor. Öppna lösningar kan vara både praktiskt och snyggt i ett kök. Sakerna du ofta använder är enkla att komma åt och dina tallrikar eller koppar och burkar kan bli en personlig inredningsdetalj i rummet. Varför inte förvara receptböcker och skålar på en hylla? 

kök_2.jpg

Köksförvaring för små ytor

Kompakt förvaring som gör stor skillnad. En kopp kaffe på morgonen är en viktig start på dagen för många och genom att förvara allt inom räckhåll sparar du tid. Denna lösning är dessutom lättplacerad då den endast är 15 cm djup. Precis vad du behöver för en bra start på dagen.

kök_3.jpg

Skafferi med skjutdörrar

Saknar du ett skafferi i köket? Bygg ditt eget med hjälp av skjutdörrar i din favoritfärg. Bakom dörrarna finns plats för porslin, köksmaskiner, torrvaror och allt annat du behöver i ett kök.

kök_4.jpg

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack