logotyp
XL-BYGG Burträsk

Grovdammsugare & Ångtvätt - XL-BYGG Burträsk

Filter

LÄS MER
Ångtvättar är lämpliga för en mängd rengörings- och desinficeringsuppgifter både inom- och utomhus. Grovdammsugare är perfekt för hemmet, bilen och hobbyverkstaden för uppsugning av vatten och smuts.

Ångtvättar är lämpliga för en mängd rengörings- och desinficeringsuppgifter både inom- och utomhus. Den varma ångan löser upp fett, smuts och tvålrester utan användning av kemikalier. Kort uppvärmningstid och högt ångtryck gör den mycket effektiv. Enkla och säkra att använda. Uppfyller alla standarder. 

Grovdammsugare är perfekt för hemmet, bilen och hobbyverkstaden för uppsugning av vatten och smuts. En våt-/torrsugare som är både driftsäker och användarvänlig. Om du då och då behöver suga upp vatten i källaren eller på golvet är en grovdammsugare ett måste - använd samma filter för vatten som för torr smuts. Blåsfunktionen gör att du även kan blåsa upp barnens badleksaker på mycket kort tid. 

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack