logotyp
Gemensamt

Walk-In-Closet

Skapa en drömmig walk-in-closet oavsett storleken på ditt utrymme

Vill du ha tips och inspiration om hur du planerar en rymlig walk-in-closet? Med det flexibla Klick-in systemet kan du skapa den funktionella och fantastiska walk-in-closet du alltid drömt om, oavsett hur stort eller litet rum du har. Starta med att mäta ditt utrymme, sen kan du börja planera din drömgarderob. Vi har samlat inspiraiton och tips för dig att läsa innan du börjar. 

Walk in closet_1.jpg

Med smart garderobsplanering kan ljuset flöda genom rummet

Klick-in systemet är perfekt för öppna garderobslösningar. Eftersom systemet inte har skrymmande stommar eller skiljeväggar, kan ljuset flöda fritt genom rummet, vilket får det att kännas större och ljusare. Ett bra tips om du har ett fönster i rummet, är att placera grunda hyllor eller en spegel bredvid. Speglar är generellt ett bra sätt att få ett rum att kännas större och ljusare.

Låt garderobsinredningen matcha din stil

Genom att välja den färg på inredningen och den stil på beslagen som matchar rummets övriga stil och inredning kan garderoben bidra till att förstärka hela intrycket i rummet. 

Walk in closet_2.jpg

Håll golvet fritt med en topphängd lösning

Genom att hänga upp hela garderobslösningen på en bärlist håller du golvet fritt vilket gör att rummet känns rymligare. Det blir dessutom mycket enklare att städa.

Walk in closet_3.jpg

Placera kläderna som du bär dem

Förvara kläderna som du bär dem på kroppen. Toppar, blusar och och hattar överst; byxor, kjolar och skor underst. Då blir det enklare att planera dagens outfit och att hitta bland kläderna.

Walk in closet_4.jpg

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack